spas.jpg

De Sieghorst
Natuur- en landschapscamping 'de Sieghorst' in Siegerswoude, vlakbij Bakkeveen, natuurlijk!

index.htm

Arrangementen

Desgewenst arrangeren wij -in overleg-  een barbeque of gezamenlijke broodmaaltijd etc.. In overleg is er een daginvulling voor u te plannen. Bijvoorbeeld bij aankomst: koffie/thee en gebak, een spel of huifkarrentocht of wandeltocht/fietstocht, wat u kunt afsluiten met een bbq of warm/koud buffet.  NB: groepsarrangementen bij voorkeur alleen in voor- en naseizoen.

K
amperen en aquarelleren (en/of acrylschilderen)?

Let op: Juli staat in het teken van vrijblijvend (acryl- olieverf- aquarelschilderen) in onze natuurtuin. Op basis van elkaar leren en meenemen van eigen materiaal dus: voor beginners en gevorderden.  Meerkosten geen.  Bij minder mooi weer hebben wij een droge plek. Maandags startdagen. Bel voor info 0512 303210  Liever officieel les? geef het aan dan proberen we iets te regelen.


Wij bieden ook groepsarrangementen aan met campingovernachtingen. Bij groepen komt het voor dat enkelen geen kampeermiddelen hebben; deze gasten brengen wij dan onderdak tegen kampeertarief. Familiefeestjes zijn in de naastliggende ruimte van het praathuis eventueel mogelijk in overleg en in combinatie van een dagrecreatiearrangement.Wij proberen dan indien mogelijk wat te regelen .Omdat iedere kampeergast gebruik moet kunnen maken van het praathuis hangt een en ander nauw samen met hoe druk het is op de camping. Eventueel is de naastliggende  extra ruimte die gerealiseerd= per 2008  (het kampeerseizoen) af te scheiden en zijn er meer mogelijkheden.Feestjes e.d. zijn( bij voorkeur) in het voor en na- seizoen gemakkelijker te organiseren.
 

Hier hebben wij voor enkele campinggasten- met familie-een barbeque georganiseerd! Vaak doen we zelf ook mee en regelen alles voor u! Wat ook iedere keer weer leuk uitpakt zijn de Fries/Amerikaanse buffetten. Elk neemt een gerecht mee (soms zelf gemaakt) plus eigen bord en drinken. Veel gezelligheid voor een relatief klein bedrag (koffie en ijs inbegrepen). Iedereen mag meedoen.  

 

 

 

Gezamenlijk aan de broodmaaltijd, beregezellig!

 

Even natafelen in "het  praathuis''!

 


Zomaar een zomeravond!

 


fietsen1.gif
'Prachtige fietroutes!'

sdansen1.jpg
snuziek.gif